16.7.2012

Sadetta ja ajatuksia

Tänään ei ole erityisen hyvä päivä. Luultavasti se johtuu tästä sateesta, joka nähtävästi haluaa pilata kesäloman. Ulkona on harmaata ja jotenkin kaikki pännii tänään...


Olen jo muutaman kerran tullut siihen tulokseen että haluaisin opiskella graafista suunnittelua ja erikoistua digitaalisen median suunnitteluun. Ongelmana on vain etten halua muuttaa Helsinkiin, tai siihen lähistölle. Viihdyn Turussa, tämä on minulle sopivan kokoinen kaupunki, ja olen jollain lailla juurtunut tänne. Enkä tiedä haluaisinko näiden opiskelujeni jälkeen jatkaa opintoja vielä neljällä vuodella. No, ei auta muu kuin taikoa jostain lisää tunteja vuorokauteen ja opiskella aihetta itsenäisesti. Tekemällä oppii, vai mitä?


Eilen alkoivat Jaakon Päivät. Tämä on siis viikon kestävä tapahtuma Pietarsaaressa, jonne kokoontuu kaiken ikäisiä ihmisiä Pohjanmaalta (ainakin Pietarsaaren lähettyviltä). Jos muuten ei näe tuttuja niin silloin näkee! Olemme menossa keskiviikkona Pietarsaareen (lue: puolentoista viikon loma alkaa) missä vietämme loppuviikon. Takaisin Turkuun tullessamme poimimme mukaan pari serkkuani joiden kanssa saamme häärätä muutaman päivän. Luvassa on, jos sää sallii, pieni matka Zoolandiaan ja kylpylään. Saa nähdä mitä keksimme sateisen päivän varalle.


Ja sitten ihan muihin aiheisiin..

Anneli Auer. En itse sano tähän aiheeseen liittyen mitään, mutta olen lukenut häneen liittyvää blogia. Sitä kirjoittaa mm. yksi järkevimmistä ihmisistä ketä tunnen, ja jos hän ei vain usko Annelin olevan syytön, vaan vielä kaiken lisäksi yrittää todistaa asian olevan näin, minun on hyvin vaikea uskoa että hän olisi syyllinen.
Päätelkää itse, tässä osoite: http://anneliauer.blogspot.fi








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti