27.7.2012

Lomaohjelmaa

Nyt on viimeisen viikon aikana ollut niin paljon tekemistä, etten ole kerennyt istahtaa koneen eteen, saatika kirjoittaa tekemisistäni. Nyt on tempo onneksi hieman rauhoittunut.

Kuten aikaisemmin kerroin, Pietarsaaressa oli viime viikolla Jaakon Päivät. Kävimme torstai-iltana kuuntelemassa ja katsomassa kun Jippu lauloi. Tosin jossain vaiheessa hylkäsimme shown ja päädyimme Nettariin (Pietarsaaren paras (lue: ainut) pubi).
Lauantai on aina ollut viikon kohokohta. Aamulla kävimme vanhanajan torilla, josta ostimme ihanan käsintehdyn pihakoristeen jossa oli siilivanhemmat ja kaksi pikkusiiliä kököttämässä oksalla. Valitettavasti minulla ei ole siitä kuvaa, voisin kyllä joskus sellaisen tänne lisätä. Toinen löytö oli armeijahenkinen lääkelaatikko, peltinen sellainen. Tällä hetkellä lääkkeet ja laastarit ovat piilotettu ympäri kämppää eri kaappeihin ja lipastoihin, joten se oli ihan hyödyllinen ostos.
Illalla tapasin ystäviä. Joitakin heistä en ole nähnyt pitkään aikaan, joten kivaa oli!


Siitä puheen ollen... Se on jännä miten jotkut ystävät vaan pysyvät elämässä mukana, vaikkei heitä näkisi niin usein. Ja silloin kun tapaa taas, niin voi jatkaa siitä mihin viimeksi jäi. Sitten taas on niitä ystäviä ketä ehkä näkee vähän useammin, mutta jotenkin tuntuu ettei asiat ole niin kuin ennen, ja että ei ole enää niin paljon yhteistä kuin on joskus aikaisemmin ollut. No, ehkä se vain on elämää.


 Palaan näihin loma-aiheisiin vielä myöhemmin.
Nyt menen tutkimaan eilen keräämiämme sieniä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti