27.5.2013

Turkoosia pikkuiselle

Meillä on kotona vauvalaatikko, johon keräämme tulevaisuuden tarpeisiin ihania pikkuisia vaatteita ja leluja. Miksi odottaa, kun niitä ei välttämättä ole enää saatavilla kun niitä tarvitsisi. Tässä muutama ihanuus.








Pikkuiset tossut ovat Berit Braggen suunnittelemat ja valmistamat. Niissä on tarrat ja ne aukeavat kokonaan, joten pikkuiset jalat saa helposti sujautettua lämpöön.
Pipo on kirppislöytö, jonka hinnaksi tuli 50 senttiä.
Puisen traktorin ostimme Turun Saaristolaismarkkinoilta, se taisi maksaa vitosen. Puiset lelut ovat jotenkin niin sympaattisia, tämä traktori varsinkin.
Pöksyt ovat Stockmannilta ja kirahvisukat Polarn o. Pyretistä.
Viime vuoden joulumarkkinoilta ostin tuon virkatun norsun, ihastuin siihen täysin. Se sai lauantaina kaverin, kun kävimme Helsingissä Maailma Kylässä -festareilla. Pikkuinen siili odotteli ostajaansa, ja olihan sen pakko päästä meille kotiin norsun kaveriksi. Siili ei ole vain hauskan näköinen, se on myös helistin. Nämä virkatut eläimet suunnitellan ja valmistetaan Tanskassa, valmistajan sivun löydät tästä. Ostin nämä lelut Kapuan kautta, joten vähintään 20 % tuotoista menee kehitysmaiden auttamiseen. Kaupa myy myös muita tuotteita, joista suurin osa valmistetaan eettisesti kehityismaissa. Täytyyhän sitä tukea, varsinkin kun on kyse näin hienosta käsityöstä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti