15.5.2013

Kuulumisia

No nyt alkaa näkyä kunnon kesän merkit. Täällä Turussa ovat jo puut alkaneet vihertää, ja kukkiakin löytyy jo vaikka minkä sorttisia. Kävimme pari päivää sitten Ruissalossa lenkillä, ja harmitti että ei tullut kameraa mukaan, oli niin kaunista. "Löysimme" myös vanhan sikalan jäänteet metästä. Tai ainakin uskomme että se on joskus ollut sikala. Lämpöäkin on piisannut, vaikka tänään onkin viileämpi päivä. Pitäisi tuo meidän piha laittaa kesäkuntoon, se on nyt aika rähjäisen näköinen.


Parisen viikkoa sitten tuo mieskin sitten kosi :) oli ihan sormus ja kaikki. Ja yllätyksenä tuli. Ihana se on, tuntee minut paremmin kuin tunnen itse itseni. Viime viikonloppu menikin sitten Pohjanmaalla, pidettiin lauantaina kihlajaiskahvit mökillä. Sainkin sinne leivottua 5 kakkua ja 6 piirakkaa, ja melkein kaikki meni.


Eilen kävin Potkurissa Startti-infossa. Onneksi kävin, sain sieltä kyllä tärkeää tietoa mitä en usko että muualta olisin saanut. Eli jos joku meinaa yritystä perustaa Turun seudulla, suosittelen lämpimästi että käytte kyseisessä tilaisuudessa. Se järjestetään kerran kuussa, ja se on rento ja informatiivinen tilaisuus. Vetäjät eivät olleet mitään byrokraattisia robotteja, vaan todella mukavia ja huumorintajuisia tyyppejä. Pian saan siis hakea starttirahaa, ja sitten rekisteröidä toiminimen. Jee! Vaikka on se vähän pelottavaakin, mutta saanpahan olla itseni herra.


Tässä muutama otos lauantailta.











2 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkuja!

    Minuakin kosittiin aikoinaan loppujen lopuksi yllättäen, vaikka aiheesta oli kyllä jo puhuttu. Yhtäkkiä kuitenkin oli sormus nokan alla :) Viime viikolla vietettiin 10v kihlapäivää ja 8v hääpäivää.

    Tsemppiä yrittäjäksi ryhtymiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko siitä jo niin pitkä aika? Kylläpä aika menee nopeasti! Onneksi olkoon teillekin :)

      Kiitos, vähän tsemppiä tässä tarvitaankin ;)

      Poista