19.5.2013

Luontoa, menneitä aikoja ja vapaa-aikaa

Viime yö oli lämmin, joten päätimme nukkua pihalla. Meillä on tuossa takapihalla paviljongin alla sohvat jotka on koottu lavoista. Näistä saa sopivasti sommiteltua myös sängyn. Saattaa ehkä kuullostaa vähän oudolta tämä pihalla nukkuminen, mutta sitten kuullostaa. Paco oli tyytyväinen kun kerrankin sai nukkua koko yön viileässä, ja tuli se sänkyynkin muutaman kerran pötköttämään.

Päivä alkoikin sitten aamulenkillä. Aivan ihana on tämä Suomen luonto kesällä. Ei tekisi mieli mennä minnekään ulkomaille, varsinkaan etelään, kun täällä on näin kaunista. Täällä Turussa kun on paljon näitä ulkoilu- ja pöyräilyreittejä, on aina uutta nähtävää. Esimerkiksi täältä löytyy karttoja.

Nyt olisi työn alla uusi sisustusprojekti, joka vaatii hieman perehtymistä talonpoikaistyyliin. Mistä saisikaan parempaa inspiraatiota kuin Luostarinmäen käsityöläismuseosta? Kävimme mieheni kanssa tutustumassa vanhan ajan elämään, joka oli kiintoisaa ja hyvin inspiroivaa. Jännä nähdä miten ennen vanhaan on asuttu, työskennelty ja eletty. Jollain tapaa olisi mukava palata tällaiseen yksinkertaisempaan elämiseen, mutta samalla olen hyvin kiitollinen siitä että juomavesi tulee kraanasta ja pystyn katsomaan tv:tä ja käyttämään tietokonetta. Mutta kuitenkin, elämästä on tullut liian hektistä, kaiken täytyy tapahtua heti (tai ainakin mahdollisimman nopeasti), ja aina on miljoona rautaa tulessa. Aika ei riitä kaikkeen...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti