16.1.2013

Arjen iloa esineissä

Ajattelin tehdä tämmöisen pienen kokoelman asioista jotka saavat minut hyvälle tuulelle, ja ovat minun pieniä arjen aarteita. Suurin osa näistä esineistä on kirpparilta ostettu ja muutaman olen saanut.



Keraamiset kärpässienet ostin joululomalla Pietarsaaren Blossomista, jostain syystä rakastuin niihin.
Vallilan kelohonka -verhot minulla on jo muutama vuosi ollut, ja ovat edelleen suosikkiverhoni. En yleensä osta kalliita "merkkituotteita", mutta nämä oli pakko saada. Oli sen verran iso satsaus että tienasin siihen rahat maalamalla verannat ja laiturin mökillä, köyhä opiskelija kun olen.
Pidän kirjeva'an muodoista, minusta se oli hauskan näköinen, ja siitä tuli sitten keittiövaakamme. Ja hyvin toimii, vaikka ei ehkä ihan heti uskoisi. Tämän hankin kirpputorilta Pietarsaaresta.
Ostin myös samalta kirpparilta muutaman kirjan missä oli hienot koko sivun kuvat linnuista, kaloista ja hyönteisistä. Nämä kirjat maksoivvat vain 2 €/kpl, ja kuvat ovat paksummalle paperille painettu. Ajattelin käyttää kuvia raameissa ja paketoimiseen.
Hartwallin vanha sitruuna sooda -pullokin on kirpparilöytö.
Suloisen puisen talitiaisen ostin Uppsalasta, kun kävimme moikkaamassa Johia.
Sain äidiltä ison ruskean nahkalaukun, mitä en ole nähnyt hänen käyttävän kahteenkymmeneen vuoteen. Se on ainakin 40 vuotta vanha, kestävä ja tukeva.
Tämä ihana, 70 vuotta vanha ompelulaatikko on myös kirpparilta Pietarsaaresta.
Vanhan Riihimäen keittiötölkin (olisiko 5 l) sain Emmiltä. Nämä ovat minusta niin hienoja, varsinkin kun niissä on tuo karhun kuva ja teksti. Kiitos paljon Emmi! :)
Vanhasta, puisesta limsapullokorista tuli pikkurojun säilytyspaikka, kunnes pääsemme isompaan kotiin.. Silloin se saa arvoisensa paikan ja keksin sille jotain järkevää käyttöä..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti