22.4.2013

Huonekalutori Hassinen

Miedän lähellä, Numessa, on kirpputori / huonekalutori. Olen kerran aikaisemmin siellä käynyt, mutta silloin se oli jotenkin pienempi, eikä siellä ollut kovin hyvää tavaraa. Tänään kun ajoin kotiin, päätin kuitenkin poiketa siellä, ja onneksi kävin. En tiedä muistanko ihan väärin, sillä paikkahan oli iso ja tavaraa vaikka kuinka. Kaikenlaista tavaraa, uudempaa käyttötavaraa ja vanhempaa keräily/sisustustavaraa. Ja huonekaluja oli hallit täynnä. Jos joku on kiinostunut Riihimäen keittiötölkeistä, niitä löytyy sieltä. Ja ovat halvempia kuin Manhattanin kirpparilla. Kaikenlaista olisin halunnut viedä sieltä kotiin, mutta maltoin mieleni.

Löysin kuitenkin tämän vanhan senkin, johon ihastuin. Olen jo pidemmän aikaa etsiskellyt toimivaa, siistiä, vanhaa senkkiä, ja nyt löytyi kyllä hyvä ehdokas. Hinnaltaakin ihan hyvä, ja mieskin piti siitä :) Se pääsee siis meidän kotiin ehkä jo tänään.
Tilaahan meillä ei oikeastaan ole, joten sitä täytyisi taikoa jostakin. Emme kuitenkaan varmaan asu kovin kauaa enää tässä kämpässä, joten senkki on enemmänkin tulevaisuuden investointi. Ihana, ja käytännöllinen ennen kaikkea.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti