15.3.2013

Siivouspäivä

Appivanhemmat tulevat tänään viikonlopuksi kylään, joten tänään onkin sitten kunnon siivouspäivä. No, eipä täällä kovin epäsiistiä ole, mutta nyt kun olemme saaneet vietyä ylimääräiset tavarat hyväntekeväisyyteen ja kirpparille, tuntuu paremmalta siivota. Eipähän tarvitse siirrellä turhia tavaroita ympäriinsä löytämättä niille mitään säilytypaikkaa. Mutta jokatapauksessa, mukava kun tulevat :) ja koira myös, saa Pacokin taas nähdä kaveria.

Aurinko paistaa taas, mikä tarkoittaa sitä että kunhan vaan pääsen alkuun saan tänään paljon asioita tehtyä. Aruningonvalo on kyllä semmoinen energiaruiske mikä on ihan tervetullut tähän aikaan vuodesta, motivaatio nuosee ja heti on paljon produktiivisempi.

Ensi viikolla täytyy opinnäytetyö olla aika lailla valmis, ja sitten saankin aloittaa parin muun kivan projektin kanssa. Sormenpäitä kutittaa kun haluaisin jo päästä aloittamaan. Muutenkin on sellainen kiva kutina koko kropassa, jotenkin alan tajuamaan että valmistun pian, ja elämä alkaa. Saa nähdä mitä se tuo tullessaan työelämän puolesta :)






























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti